Heerlijk logeren bij Aparthotel Malpertuus

Appartement met hotelbediening

Wilt u er even tussenuit? En zoekt u de luxe van een hotel met de ruimte en vrijheid van een appartement? Boek dan bij Aparthotel Malpertuus. In het stadscentrum van Aalst wachten 6 appartementen van 58 tot 62 vierkante meter op nieuwe logees. Ideaal voor weekendtrippers en zakenreizigers. U loopt binnen en buiten wanneer u wilt, de klok rond. En parkeren? Dat is gratis. Geef ons wel op voorhand een seintje. Verder profiteert u van een stomerij, bagageopslag en luchthaventaxi.

 

Eigen keuken en badkamer

Elk appartement heeft een keuken, badkamer en toilet. Zo maakt u 's avonds uw eigen diner klaar. Maak gebruik van de magnetron, koelkast, potten en pannen. Sluit de avond af met een romantische film op tv. Of leg de laatste hand aan een aantal werkdocumenten. Want gratis internet is er in Aparthotel Malpertuus overal. Bij mooi weer zet u zich met een boek in onze gemeenschappelijke tuin. Zin in een fietstocht door het Oost-Vlaamse landschap? Huur dan bij ons uw fiets.

 

Ontbijt bij een échte banketbakker

Bij een hotelnacht hoort een ontbijt om van te smullen. Kies voor ontbijt op uw kamer of start uw dag in de bakkerij van Aparthotel Malpertuus. Laat u verleiden door de geur van ovenvers brood, koeken en koffie. En vraag ook naar de mogelijkheden voor het lunchpakket.

 

Helemaal verkocht?

Stuur een e-mail naar aparthotel_malpertuus@telenet.be of bel 0473 928 514.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route